Life of Avalon

Cranio Sacraal Therapie
Cranio Sacraal Therapie

“Ervaar diepgaande ontspanning en helende verlichting met Cario Sacraal Therapie, een benadering die het lichaam in balans brengt en zowel fysiek als emotioneel welzijn bevordert voor een leven vol vitaliteit.”

Fysische Vasculaire Therapie 
Fysische Vasculaire Therapie 

“Fysische Vasculaire Therapie biedt je lichaam een natuurlijke stimulans voor een verbeterde bloedcirculatie, wat kan resulteren in verlichting van pijn, versneld herstel en bevordering van je algehele gezondheid en welzijn.”

Aanvullend Voedings Advies
Aanvullend Voedings Advies

“Ontvang gepersonaliseerd voedingsadvies om jouw gezondheid te optimaliseren en je energieniveau te verhogen, zodat je vol energie en vitaliteit door het leven kunt gaan.”

Therapie voor kinderen
Therapie voor kinderen

“Cranio Sacraal Therapie voor kinderen bevordert natuurlijke balans en welzijn, terwijl het helpt bij het verlichten van spanning, bevorderen van ontspanning en ondersteunen van de gezonde ontwikkeling van jouw kind.”

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Therapieën

Welkom bij Life of Avalon, waar we ons richten op het herstellen van jouw innerlijke harmonie en het bevorderen van jouw natuurlijke genezingsvermogen. 

Je hebt de keuze uit de nu volgende therapieën:

  • Cranio Sacraal Therapie
  • Fysische Vasculaire Therapie 
  • Aanvullend Voedings Advies

Tijdens een sessie bij ons kun je het volgende verwachten:

> Een Persoonlijke Aanpak: We beginnen met een diepgaand gesprek over jouw gezondheidsgeschiedenis, jouw specifieke klachten en jouw welzijnsdoelen. We willen een helder beeld krijgen van wat jou bezighoudt.

> Observatie en Inzicht: Onze therapeut observeert je houding, beweging en eventuele spanningen in je lichaam. Dit stelt ons in staat om mogelijke disbalansen te identificeren en jouw behoeften beter te begrijpen.

> Zachte Aanraking: Tijdens de sessie maken we gebruik van uiterst zachte en niet-invasieve aanrakingstechnieken, met de nadruk op de schedel, wervelkolom en bekken. Deze aanraking is bedoeld om de craniosacrale ritmische beweging te voelen en te beïnvloeden.

> Herstel van Energiebalans: Onze focus ligt op het herstellen van de craniosacrale ritmische beweging en het opheffen van eventuele blokkades. Dit gebeurt door middel van zorgvuldige aanraking en manipulaties van specifieke lichaamsdelen.

> Diepe Ontspanning en Genezing: Onze behandeling is ontworpen om diepe ontspanning te bevorderen en jouw lichaam te ondersteunen bij het activeren van het zelfhelend vermogen.

> Persoonlijke Aandacht: Wij stemmen ons volledig af op jouw behoeften en passen de behandeling aan op basis van jouw voortgang en specifieke klachten.

Cranio Sacraal Therapie is bedoeld om jouw welzijn te verbeteren en kan helpen bij uiteenlopende klachten, zoals stress, hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en het verwerken van emotionele trauma’s. Onze benadering is complementair en werkt samen met conventionele medische behandelingen. Neem gerust contact met ons op om meer te ontdekken over hoe Life of Avalon Cranio Sacraal Therapie jou kan ondersteunen op jouw weg naar gezondheid en evenwicht.

Therapie voor kinderen

Bij Life of Avalon bieden we ook specifieke therapie voor kinderen aan, waar onze focus ligt op het herstellen van de innerlijke harmonie van kinderen en het stimuleren van hun natuurlijke genezingsvermogen.

Onze therapieën voor kinderen omvatten:

  • Kinder Cranio Sacrale Therapie
  • Kinder Fysische Vasculaire Therapie
  • Aanvullend Voedingsadvies voor Kinderen

Life of Avalon Therapie voor kinderen is bedoeld om het welzijn van kinderen te verbeteren en kan helpen bij uiteenlopende klachten, zoals stress, hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en het verwerken van emotionele uitdagingen.

Onze benadering is complementair en werkt samen met conventionele medische behandelingen. Neem gerust contact met ons op om meer te ontdekken over hoe Life of Avalon Therapie voor kinderen jouw kind kan ondersteunen op hun weg naar gezondheid en evenwicht.

Boek vandaag nog een afspraak!

× Hoe kan ik je helpen?