Life of Avalon

Over mij

Mariëlle Grannetia

Als Cranio Sacraal Therapeut ben ik gepassioneerd en toegewijd aan het bevorderen van holistische gezondheid. Mijn expertise strekt zich uit over Cranio Sacraal Therapie, Fysische Vasculaire Therapie en Voeding, en ik zet me in voor het herstel van de harmonie tussen lichaam en geest, het optimaliseren van de cardiovasculaire gezondheid en het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl.

Mijn missie is duidelijk: ik wil de natuurlijke balans herstellen, zelfhelende krachten activeren en individuen helpen om hun welzijn te maximaliseren. Ik geloof in de kracht van therapie en voeding als sleutel tot een gezonder leven.

Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn diepgaande begrip van de holistische ontwikkeling van kinderen. Mijn passie voor zowel onderwijs als holistische therapie stelt me in staat om een verschil te maken in het leven van kinderen, hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en harmonie te vinden in hun groei.

Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring als jongerenbegeleider en streef ik ernaar om mijn diepgaande kennis te benutten voor de positieve ontwikkeling van kinderen. Mijn expertise in gezonde voeding is een extra troef, waarmee ik me inzet om jonge levens te verrijken en te ondersteunen bij hun groei naar een gezondere toekomst. Als Cranio Sacraal Therapeut ben ik hier om jou te begeleiden, te inspireren en te helpen op jouw weg naar welzijn en harmonie.

Mariëlle Grannetia

Boek vandaag nog een afspraak!

× Hoe kan ik je helpen?